گاز وازلینه استریل کاوه (Vaseline Sterile Gauze)
گاز طبی وازلینه از الیاف ۱۰۰٪ پنبه با کیفیت تولید و فاقد هر نوع سر نخ آزاد، بو، مواد شیمیایی وآلودگی فیزیکی است. این محصول حاوی وازلین سفید و بهداشتی و فاقد حساسیت پوستی مناسب جهت پانسمان های سوختگی می باشد. از گاز وازلینه برای سوختگی های پوستی به علت دارا بودن وازلین سطح آن استفاده می شود. وازلین آغشته دراین گاز در مواجهه با جراحات پوستی ناشی از سوختگی موجب عدم چسبندگی و مرطوب نگاه داشتن زخم می گردد. گاز وازلینه، به علت وجود وازلین در خود، محافط خوبی در برابر آلودگی، باکتری ها و سایر عفونت ها به زخم ها است.
ویژگی های گاز وازلینه کاوه
تهیه شده از پنبه مرغوب ۱۰۰ درصد طبیعی و خالص
حاوی وازلین سفید و بهداشتی برای مرطوب نگاه داشتن زخم سوختگی
تولید با دستگاه اتوماتیک و بدون سر نخ آزاد یا پرز
بدون بو و بکارگیری هیچ گونه مواد شیمیایی
استریل شده با اشعه گاما
فاقد هرگونه آلودگی فیزیکی و شیمیایی
کاربردهای گاز وازلینه کاوه
گاز وازلینه با توجه به کانسپتی که دارد، برای نوع های خاصی از زخم مورد استفاده قرار می گیرد. به بیان بهتر این گازها به نوعی هستند که نمی توان از آن ها برای پانسمان تمامی زخم ها استفاده کرد. از جمله موارد استفاده گاز استریل وازلینه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. زخم سوختگی
با توجه به این که زخم هایی که در اثر سوختگی ایجاد می شوند، بسیار حساس هستند، نمی توان از گاز استریل معمولی برای درمان و پانسمان این زخم ها استفاده کرد. به همین سبب باید اشاره کنیم که اگر قصد دارید تا یک زخمی که بر اثر سوختگی ایجاد شده است را پانسمان کنید، باید حتما از گاز وازلینه استفاده کنید. این گاز با ماهیت مرطوب خود، از چسبیدن گاز به زخم و خشک شدن زخم جلوگیری می کند.
2. زخم خشک
زخم های خشک از دیگر انواع زخم ها هستند که با توجه به ویژگی آن ها، نباید از هز گاز استریلی برای پانسمان آن ها استفاده کرد. بهترین انتخاب برای پانسمان زخم های خشک، استفاده از گاز وازلینه می باشد. این گاز نیز سبب می شود تا زخم مرطوب شود و همچنین از عفونت زخم ها جلوگیری می کند.
3. زخم های مزمن
زخم مزمن، زخمی است که نیاز به مراقبت های ویژه ای دارد و حساسیت بسیار زیادی را باید در خصوص نگهداری از این زخم ها انجام داد. پس اگر قصد دارید که زخم های مزمن را پانسمان کنید، گاز وازلینه بهترین انتخاب برای شما است.
4. زخم بستر
مورد دیگر از کاربردهای گاز وازلینه، برای پانسمان زخم بستر می باشد. زخم بستر نیز یک یاز انواع زخم است که نیاز به وجود لوازم و تجهیزات پزشکی خاص برای مراقبت است که گاز وازلینه یکی از این تجهیزات می باشد.
5. زخم هایی که ترشح دارند
یکی از مهم ترین و جالب ترین کاربردهای گاز وازلینه، در مواقعی است که با زخم هایی با ترشحات زیاد رو به رو می شوید. این زخم ها، با توجه به مقدار ترشحاتی که دارند، نمی توانند با استفاده از گاز استریل معمولی پانسمان شوند. و به همین سبب برای پانسمان این نوع زخم ها، از گاز وازلینه استفاده می شود. پانسمان این زخم ها با استفاده از گاز وازلینه سبب می شود تا بر بهبود زخم ها سرعت داد و همچنین، از بدخیم تر شدن زخم و آلوده شدن آن ها جلوگیری شود. پس اگر قصد دارید تا زخم هایی که ترشحات زیادی دارند را پانسمان کنید، توصیه می کنیم حتما از گاز وازلینه استفاده کنید.
روش مصرف گاز وازلینه کاوه
1- محل زخم و اطراف آن را با اسپری سیلوسپت ضدعفونی کنید.
2- پس از باز کردن پوشش آلومینیومی، گاز وازلینه را از با استفاده از پنس یا دستکش از بین کاغذهای گریس پروف جدا کنید
3- اگر گاز وازلینه ورقه ای استفاده می شود، آن را روی ناحیه آسیب دیده قرار دهید و درصورتی که نوع محصول گاز وازلینه رولی است، سایز مناسب آن را با کمک اپلیکاتور روی زخم قرار داده و دور آن را بپیچید.
4- سپس با پانسمان مناسب گاز وازلینه را فیکس کنید.
خرید گاز وازلینه کاوه
گاز وازلینه با توجه به کاربرد و ساختاری که دارد، دارای بهترین و مناسب ترین قیمت می باشد. در واقع قیمت گاز وازلینه بسیار به صرفه بوده و می توانید با پرداخت کم ترین قیمت ها آن ها را تهیه کنید. به خاطر داشته باشید که طبق حساسیت های بسیار زیادی که گاز وازلینه دارد، استاندارد های متعددی برای استفاده از آن تعیین شده است. پس حتما از این استاندارد ها پیروی کنید تا از عفونت زخم ها جلوگیری و به بهبود آن ها کمک کنید.